L’any 2018 quatre dels millors integrants de les seves respectives professions van ser encasellats laboralment per les seves empreses. No van trigar a fugar-se de la presó en la que es trobaven reclosos. Avui, buscats encara pels seus caps, sobreviuen com autònoms de fortuna.

Si vostè té algun problema i se’ls troba, potser pugui contractar-los. Ells són… l’Equip Up!

Alex Ambit

Alex Ambit

Fill the frame, feel the light

L’Alex va néixer a Girona el 82, fet que el converteix en un naranjito. Va entrar a la facultat de ciències pels pèls, rodolant pel terra quan ja estaven tancant la persiana, per a estudiar Ciències Ambientals. Després de molts anys fent fotos pels campus de la UdG mentre escoltava hardcore melòdic i es llicenciava, se’n va adonar que tenia més ànima de dissenyador que de científic, i des de llavors ha estat treballant en el seu propi estudi de disseny a on ha fet tot tipus de projectes audiovisuals.
Patricia Pérez

Patricia Pérez

Somiadora contagiosa

La Patri és, per poc, la veterana del grup. I això sovint la posa de molt mala llet. Va néixer a Terrassa l’any 80, però li va semblar poc glamourós i va decidir criar-se a Sant Cugat. En alguna d’aquelles mil hores dedicades al Cau de Sant Cugat va decidir que seria pedagoga. Després de realitzar molts projectes i sortir a hores intempestives de la feina fent coses així com e-learning,empowerment, blended, learning management systems, i què sé jo…, se’n va adonar que potser també li calia formar-se en Comunicació Audiovisual, així que es va treure una segona carrera mentre feia de tot i sense cobrar un duro (sí, la Patri encara compta en pessetes). L’odissea dels seus estudis de doctorat i de màsters millor ho deixarem per una entrada al bloc. Actualment és mare de 3 criatures, l’Emma, en Quim i la Laia que l’han empès a engegar aquest meravellós projecte.
Àngel Martín

Àngel Martín

Enginyer de paraules

L’Angel és de Manresa, i podria ser aquest el motiu pel qual li agrada tant el Heavy Metal. Va néixer just entre la Patri l’Àlex, l’any 81. Ell va ser qui va aguantar la persiana a l’Àlex per tal que pogués col·lar-se a la Facultat de Ciències de la UdG, també va entrar pels pèls i va aconseguir llicenciar-se mentre aprofitava el temps lliure fent castells a Marrecs i Xoriguers. Les seves inquietuds professionals el van fer tornar a Manresa per aprendre a fer servir explosius i d’altres bestieses estudiant Enginyeria de Mines. Des de llavors va treballar a graveres i laboratoris fins que va decidir que potser li barrufava més treballar de professor, feina que inexplicablement encara conserva. Actualment comparteix 3 criatures amb la Patri, qui l’esclavitza nit i dia per tal que escrigui continguts per a síndromeup.cat.
Jordi Sevillano

Jordi Sevillano

En clau de pilota

En Jordi és, per edat, el veterà del grup, però manté un esperit jove que el converteix en el sagal del projecte. Va néixer l’any 1976 a Sabadell i va decidir que seria Administratiu i que treballaria en produccions audiovisuals, i ho va fer. També va decidir que en tindria carnet de conduir i es va convertir en la primera persona amb Síndrome de Down de tot l’estat espanyol  a tenir-lo. Queda clar què és una persona que aconsegueix allò què es proposa? Així són els de Sabadell, ceballuts. Actualment va alternant projectes de diferents productores audivisuals like a boss mentre explica contes i parla del Barça, a síndromeup.cat.